5 Tips voor het bellen naar een Astrolijn

Home / 5 Tips voor het bellen naar een Astrolijn
5 Tips voor het bellen naar een Astrolijn

5 Tips voor het bellen naar een Astrolijn

De eerste keer bellen naar een Astrolijn kan onwennig en zelfs een beetje spannend aanvoelen. Verklaarbaar want u weet immers niet welke boodschap u te horen krijgt. Daarnaast heeft u ongetwijfeld verwachtingen van wat u hoopt of vreest over uw toekomst te weten te komen. 

Een klein beetje spanning is gezond wanneer u voor het eerst belt met een Astrolijn. Teveel spanning kan er echter voor zorgen dat u niet optimaal geniet van uw astroconsult. Om die reden delen wij graag 5 tips voor het bellen naar een Astrolijn.

Bellen naar een Astrolijn Tip 1:

Schrijf uw vragen op papier
Bellen naar een Astrolijn Tip 1

Belt u voor het eerst naar een astrolijn? Dan kan het lastig zijn om, tijdens het gesprek, al uw vragen direct duidelijk voor uzelf helder te krijgen.

De eerste tip die wij u om die reden willen geven is om uw vragen voordat u belt voor uzelf helder op papier te zetten. Door voor uzelf een klein lijstje met vragen vast te stellen weet u zeker dat u:

  1. Antwoord krijgt op de vraag (of vragen) die u van te voren belangrijk vondt.
  2. U bij aanvang van het gesprek direct aan de paragnost (of andere spirituele consulent) duidelijk kunt maken op welke vragen u graag antwoord ontvangt.

Verlies tijdens uw gesprek uw vragen niet uit het oog.  Merkt u tijdens het gesprek dat uw vragen niet beantwoord worden? Maak dan gebruik van uw vragen lijstje om het gesprek weer terug te brengen naar de kern en naar uw vragen.

Merkt u tijdens het bellen van een astrolijn dat uw vragen niet worden beantwoord? Geef dit dan direct aan bij de consulent van de astrolijn. Hij of zij weet dan precies waar u het over wilt hebben.

Krijgt u alsnog geen antwoord op uw vraag? Geef dit zo snel mogelijk aan en verbreek de verbinding.

Bellen naar een Astrolijn Tip 2:

Bekijk vooraf grondig de lijst met beschikbare consulenten

Astrolijn Bellen Tip 2

Bent u opzoek naar een tarotist? Dan spreekt het voor zich dat u op de astrolijn zoekt naar een online tarotist. Doordat er op onze astrolijn echter vaak meerdere tarotisten aanwezig zijn, kan het soms lastig zijn om te bepalen met welke tarotist u in contact wilt treden.

Ons advies: Volg bij deze keuze vooral uw eigen gevoel. Hierbij kan het helpen om de introductie teksten van de consulenten eerst goed tot u de te nemen en hierbij uw gevoel te volgen.

Komt u er echt niet uit? Dan kunt u tevens de gratis audio introductie (in dien aanwezig) vooraf een of meerdere malen beluisteren.

Merkt u met geen enkele tarotist een klik?

Dan raden wij u aan om niet direct te bellen maar adviseren wij u het op een ander tijdstip opnieuw te proberen.

Bellen naar een Astrolijn  Tip 3:

Passen de aanwezige consulenten bij uw vraag?

Telefonisch AstroConsult

Op de Astrolijn zijn vrijwel altijd meerdere consulenten aanwezig. Toch kan het voorkomen dat enkele consulent past bij uw vraag.

Wilt u bijvoorbeeld graag een helderziende spreken? Maar is er op het moment dat u kijkt geen enkele helderziende aanwezig? Dan is het goed om te bedenken of uw vraag ook bij een andere consulent past.

Net als bij tip 2 geven wij ook hier het advies: Luister naar uw gevoel. Lees rustig alle omschrijvingen door en onderzoek of u een klik voelt met een van de aanwezige spirituele consulenten.

Voelt u geen klik? Verbreek dan de verbinding

Belt u uiteindelijk met een aanwezige consulent? Maar verloopt uw consult op de Astrolijn niet zoals u wilt of had gehoopt?

Geef dit zo snel mogelijk aan en verbreek de verbinding. De consulten van de Astrolijn begrijpen dat u uw vraag zo goed en prettig mogelijk wilt bespreken. Om die reden nemen zij u uw openheid zeker niet kwalijk. Daarnaast begrijpen zij ook dat u geen onnodige kosten wilt maken.

Bellen naar een Astrolijn Tip 4:

Verlies de tijd niet uit het oog

Houdt de tijd in de gaten

Bedenk vooraf hoelang uw Astrolijn consult mag duren.

Een goed gesprek vliegt voorbij. Maar zelfs wanneer het gesprek goed voelt is het belangrijk om uw budget in de gaten te houden.

Belt u vanuit België? Dan hoeft u zich hier iets minder druk om te maken omdat de verbinding automatisch na 10 minuten zal worden verbroken.

Dit gebeurt echter niet voor de Nederlandse Astrolijn bellers. Dus zeker wanneer u vanuit Nederland belt is het goed om de tijd in de gaten te houden.

Spreek een tijd af of stel een alarm in

Bent u iemand die snel de tijd vergeet? Dan raden wij u aan om aan het het begin van uw gesprek direct aan te geven hoelang u maximaal wilt bellen. De consulent van de Astrolijn kan hier vervolgens tijdens het gesprek rekening mee houden.

Vindt u het lastig om vooraf een limiet aan te geven? Dan adviseren wij u om aan het begin van het gesprek een alarm in te stellen.

Lukt het u niet om het gesprek tijdig af te breken? En wilt u voorkomen in de toekomst geconfronteerd te worden met een hoge telefoon rekening? Dan is het handig om gebruik te maken van Toekomstcredits. Toekomstcredits

Bellen naar een Astrolijn Tip 5:

Deel uw ervaring met de Astrolijn

Ervaringen Astrolijn
De spirituele consulenten van de Astrolijn hebben zijn veelal bekend en hebben jaren lange ervaring.

Ondanks dat kan het (helaas) voorkomen dat u uw gesprek als onkundig of onprettig heeft ervaren.

Bent u onverhoopt niet tevreden over onze astrolijn? Schroom dan niet en deel uw ervaring direct met ons en/of onze andere bezoekers. Uw ervaring kunt u direct achterlaten op de pagina: Ervaringen met de Astrolijn of via ons contact formulier.

X