Betekenis Bekers Tarot Kaarten

Home / Betekenis Bekers Tarot Kaarten
Betekenis Bekers Tarot Kaarten

Betekenis Bekers Tarot Kaarten

Betekenis Bekers Tarot Kaarten: Bent u benieuwd welke betekenissen er verbonden zijn aan de Bekers Tarot kaarten? Op deze pagina vindt u de betekenissen die horen bij de Bekers kaarten.

Trekt u tijdens een legging een Bekers kaart? Dan kunt u deze kaart zien als een spirituele boodschap vanuit uw eigen diepere bewustzijn welke betrekking heeft op uw gevoelsleven.

De kaarten uit de Beker reeks weerspiegelen ons gevoelsleven en hebben betrekking op de diepere kern van ons bestaan.Een kaart uit de Beker reeks verschijnt vrijwel altijd in een legging die gaat over ons liefdesleven. Deze kaarten laten ons zo zien welke invloeden relaties uit het heden of verleden op ons huidige leven hebben.a

Wilt u graag een dagkaart trekken met een praktisch gerichte dagelijkse boodschap?

Bezoek dan de Gratis Tarot Dagkaart pagina.

Betekenis Numerieke Beker Tarot Kaarten:

Net als bij Cartomancy bevat een iedere reeks van kaarten numerieke en persoons cq hofkaarten. Anders dan bij Cartomancy zijn er vier in plaats van drie hofkaarten.

“De Betekenis Bekers Tarot Kaarten is eindeloos.”

Hoewel ook de kaarten uit de Beker reeks boordevol (diepere) betekenissen zitten is het voor de leesbaarheid van deze site helaas niet mogelijk om al deze lagen en boodschappen kort samen te vatten. Om die reden hebben wij ervoor gekozen om bij iedere kaart een zeer korte samenvatting te geven van zijn of haar betekenis.

Allereerst vindt u hieronder een korte beschrijving van de numerieke Beker Tarot Kaarten.

Betekenis Bekers Tarot Kaarten

Aas van Bekers:

Betekenis Tarotkaart Bekers AasKernwoord:

Liefde

Alle azen duiden op een nieuw begin; wat betreft de Bekers Aas heeft dit nieuwe begin van te maken met een huwelijk, verloving, of ontluikende liefde. De Bekers Aas is daarnaast ook een kaart met een belofte. De kaart geeft aan dat uw gevoelsleven misschien nu al uitmuntend is, maar belooft u dat het nog beter kan en zal worden.

Tot slot heeft deze kaart ook een persoonlijke boodschap: Liefde voelt u niet alleen voor u partner. Vergeet daarom niet om liefde te schenken aan de andere mensen die u lief heeft.

Bekers Twee:

Betekenis Tarotkaart Bekers TweeKernwoord:

Betrokkenheid

De betekenis Bekers Tarot Kaarten Twee is positief. Deze tarot kaart staat namelijk voor liefde en begrip tussen twee mensen. De kaart toont u harmonieuze verhoudingen en emotioneel geluk.
Daarnaast kan deze kaart u het einde tonen van rivaliteit tussen twee mensen. Tot slot kan deze kaart ook duiden op een vriendschap tussen twee mensen.

Tot slot heeft deze kaart ook een persoonlijke boodschap wanneer u opzoek bent naar een nieuwe liefdespartner:  Wijs iemand niet direct af wanneer deze anders is dan dat uzelf bent. Niet voor niets zegt men vaak dat tegen polen elkaar aantrekken.

Bekers Drie:

Betekenis Tarotkaart Bekers DrieKernwoord:

Feestelijkheid

Ook de betekenis Bekers Tarot Kaarten Drie is positief. Bekers Drie is namelijk een feestelijke kaart welke ons feest en feestelijkheden toont. Wellicht ontmoet u tijdens een feest een nieuwe liefde of ervaart u een fijne flirt.

In sommige gevallen kan deze tarot kaart wijzen op een zwangerschap. Daarnaast kan het verschijnen van deze kaart een teken zijn dat u een huwelijk of doop zult bijwonen.

Tot slot staat Bekers Drie ook voor een driehoeksverhoudingen. Dit hoeft niet perse een relationele driehoeksverhouding zijn, maar ook een zakelijke relatie met drie partijen.

Een andere belangrijke betekenis Tarot Kaart Bekers Drie? Dat is dat deze kaart een teken geeft dat de problemen die u op dit moment ervaart spoedig zullen verdwijnen.

Bekers Vier:

Betekenis Tarotkaart Bekers VierKernwoord:

Eentonigheid

Bekers Vier verschijnt vaak op momenten waarin u het gevoel heeft dat sleur uw leven in zijn greep heeft. Wanneer uw leven stabiel is, wat blijft er dan immers nog te beleven. Vertrouwdheid kan rustgevend zijn, maar kan ook leiden tot sleur. Door een nieuwe start te maken, kunt u uw bestaan weer nieuw leven inblazen.

Een kleine tip van Bekers Vier: Maak ruimte voor nieuwe uitdagingen, vrienden en interesses. Zo helpt u uzelf om uit de dagelijkse sleur te stappen.

Bekers Vijf:

Betekenis Tarotkaart Bekers VijfKernwoord:

Verdriet

Bekers Vijf is een van de minder gunstige kaarten uit de Beker reeks. Deze tarot kaart toont ons namelijk het verlies van een geliefde, verdriet en emotionaliteit. Daarnaast verschijnt deze kaart vaak aan mensen die kampen met een minderwaardig zelfbeeld.

Ondanks dat Bekers Vijf niet geheel positief is biedt deze echte wel goede vooruitzichten. Een van de boodschappen die deze kaart bevat is namelijk dat gedane zaken niet keerbaar zijn. Laat het verleden daarom los en zoek uw geluk in een andere richting. Kijk niet alleen naar de bekers die leeg zijn in uw leven maar ook naar de bekers die nog gevuld zijn.

Een kleine tip van Bekers Vijf: Niet alles is wat het lijkt. Kijk uit voor deceptie en desillusie.

Bekers Zes:

Betekenis Tarotkaart Bekers ZesKernwoord:

Verhuizing

De boodschap van Bekers Zes is dat het wellicht een goed moment is om eens stil te staan bij uw huidige verblijf plaats. Bent u hier gelukkig? Of verlangd u er misschien naar om dichter bij uw oorspronkelijke verblijfplaats te gaan wonen?

Daarnaast verteld Bekers Zes u dat het antwoord op de vragen waar u nu mee speelt misschien verborgen liggen in uw ervaringen vanuit een vergelijkbare situatie uit het verleden.
Mocht het huidige probleem voorkomen uit het verleden, dan is het tijd om het verleden los te laten.

Kleinte tip van Bekers Zes; Komt uw huidige probleem voort uit het verleden? Dan is het tijd om het verleden los te laten. 

Bekers Zeven:

Betekenis Tarotkaart Bekers ZevenKernwoord:

Waarheid

De betekenis Bekers Tarot Kaarten Zeven staat in het teken van de waarheid. Kort samengevat is de boodschap van deze kaart dat de waarheid zal snel aan het licht zal komen. Komt de waarheid aan het licht? Reageer dan aardig en vooral kalm. Dit is niet het moment om uw geduld te verliezen.

Daarnaast adviseert Bekers Zeven u om al uw lopende zaken nog eens goed te bekijken. Verloopt alles zoals u wenst? Of heeft de tijd uw plannen en doelen gewijzigd? Kijk hier kritisch na en besluit welke zaken op dit moment echt belangrijk voor u zijn. Tot slot is Bekers Zeven ook een teken dat de plannen die u lang heeft laten liggen op dit moment uw aandacht verdienen.

Kleinte tip van Bekers Zeven; Vertel de mensen om u heen eens spontaan dat u door hen een beter mens geworden bent. Dit zal positieve en onverwachte reacties opleveren.

Bekers Acht:

Betekenis Tarotkaart Bekers AchtKernwoord:

Gevoelens

Bekers Acht geeft u het advies om voorzichtig te zijn. Ruzie (groot of klein) ligt namelijk op de loer. Wees voorzichtig wanneer u moet onderhandelen of zaken die u dicht bij het hart liggen.

Bekers Acht staat daarnaast vooral in het teken van uw gevoel. Deze kaart toont dat u op dit moment snel uw aandacht verliest. Wees uzelf hiervan bewust. Met name wanneer u zich snel persoonlijk aangevallen voelt.

Bekers Acht geeft tot slot een opsteker wanneer u een moeilijke tijd ervaart. De kaart zegt; Houd moed als u ontevreden bent in uw huidige situatie. De toekomst ziet er namelijk rooskleuriger voor u uit.

Bekers Negen:

Betekenis Tarotkaart Bekers NegenKernwoord:

Plezier

Bekers Negen staat voor sociale ontmoetingsplaatsen, goede gezondheid, tevredenheid en populariteit. Tevens staat de kaart voor een goed sociaal leven, feesten, goede vrienden en plezier.
Interactie met andere mensen schenken u veel voldoening. U maakt nu makkelijk contact en krijgt hierdoor veel nieuwe ideeën.

Kleine tip van Bekers Negen; Heeft u een goede dag. Schrijf dit voor uzelf op of ga opzoek naar, of maak iets, om uzelf aan deze dag te herinneren. Mooie herinneringen bieden troost op dagen dat het minder goed met u gaat.

Bekers Tien:

Betekenis Tarotkaart Bekers TienKernwoord:

Tevredenheid

Bekers Tien vraagt aan u of u zich op dit moment gelukkig voelt? Is het antwoord ja? Probeer dit gevoel dan vast te houden. Dit is een goed moment om de telefoon naar de voicemail door te schakelen en iemand anders de deur eens open te laten doen.

Daarnaast verteld Bekers Tien dat een plotselinge flirt of een liefdesaffaire in de lucht hangt.
Tot slot voorspelt deze kaart dat uw verlangen naar eten en drinken op het moment erg groot is. Probeer er niet al te veel van te nemen.

Kleine tip van Bekers Tien; Tedere woorden en sympathie de beste resultaten opleveren op dit moment. Probeer daarom vanuit uw hart te spreken en te handelen.

Bekers Tarot Hofkaarten

Betekenis Bekers Tarot HofKaarten

De Bekers Tarot Hofkaarten vertegenwoordigen veelal een persoon en, anders dan bij de numerieke kaarten, minder vaak een algemene boodschap. De persoon die de kaart vertegenwoordigd kan uzelf of (afhankelijk van de plaats binnen een legging) een persoon die uw levenspad beïnvloed vertegenwoordigen.

Bekers Koning:

Bekers KoningUiterlijk:

Een man met een gezonde gelaatskleur.
Het is een volwassen man die duidelijk iets heeft bereikt in het leven.
Hij heeft stralende heldere ogen.

Bekers Koning toont ons een gezellige, liefhebbende en gevoelige man. Hij is intelligent en beschikt over een ijzersterke intuïtie. Daarnaast is hij zeer trouw en, net als bij de koningin, betreft het hier iemand die zijn leven wijdt aan de mensen die hem dierbaar zijn. Bekers Koning is tot sloot iemand die geniet van de goede dingen des levens.

Bekers Koningin:

Bekers KoninginUiterlijk:

Een mooie vrouw. Zij heeft zeer mooie ogen en lippen.
Meestal betreft het hier een blonde of geblondeerde vrouw.

Bekers Koningin toont ons een gezellige vrouw die altijd op iedereen hartelijk overkomt.
Het betreft een eerlijke vrouw die toegewijd en trouw is aan de mensen van wie zou houdt. Zij is creatief, heeft een rijke fantasie een zal met veel passie haar werk uitvoeren.

Bekers Ridder:

Bekers RidderUiterlijk:

Een jong persoon, nonchalant gekleed met een lichte huidskleur.
Het gaat hier vaak over iemand die bereisd is en veel van de wereld heeft gezien.

Bekers Ridder toont ons een charmante man, gracieus en hartstochtelijk. Vaak duidt deze kaart op een trouwe minnaar of goede vriend. Hij is enthousiast, hartstochtelijk en beminnelijk.
De Ridder van Bekers brengt aanbiedingen en kansen.

Naast een persoonlijke betekenis heeft de Bekers Ridder ook een praktische boodschap. Deze Ridder brengt u het nieuw dat aanbiedingen en kansen op u pad zullen komen.

Bekers Page / Schildknaap / Boer:

Bekers PageUiterlijk:

Een jong persoon met een bleek uiterlijk.
Vaak een persoon met blond haar en blauwe ogen.

Bekers Page toont ons een jonger persoon of iemand met een jonge geest. De persoon heeft een tedere persoonlijkheid en is zachtaardig, kunstzinnig maar zeker ook wijs.

Vertegenwoordigd deze kaart een jongen? Dan heeft hij een sterk ontwikkelde vrouwelijke kant. Vertegenwoordigd deze kaart een meisje? Dan is deze jonge vrouw vaak een ware wildebras.

Ongeacht het geslacht van deze persoon betreft het hoe dan ook iemand die liefde nodig heeft en emotioneel kwetsbaar is.

X