Betekenis Pentagrammen Tarot Kaarten

Home / Betekenis Pentagrammen Tarot Kaarten
Betekenis Pentagrammen Tarot Kaarten

Betekenis Pentagrammen Tarot Kaarten

Betekenis Pentagrammen Tarot Kaarten: Bent u benieuwd welke betekenissen er verbonden zijn aan de Pentagrammen Tarot kaarten? Op deze pagina vindt u de betekenissen die horen bij de Pentagrammen kaarten.

Trekt u tijdens een legging een Pentagrammen kaart? Dan weerspiegeld deze meestal externe factoren die invloed hebben op uw gezondheid, financiën, werk en creativiteit.

Pentagrammen kaarten weerspiegelen daarnaast ook het beeld dat wij proberen uit te stralen naar onze omgeving. Zo laten zij bijvoorbeeld zien hoe wij dit beeld (en ons zelfbeeld) creëren en vorm geven. Daarnaast laat het ons zien hij wij deze kunnen transformeren en wij hierin kunnen groeien.

Wilt u graag een dagkaart trekken met een praktisch gerichte dagelijkse boodschap?

Bezoek dan de Gratis Tarot Dagkaart pagina.

Betekenis Numerieke Pentagrammen Tarot Kaarten:

Betekenis Pentagrammen Tarot Kaarten numeriek

Voor de leesbaarheid van onze site is het helaas niet mogelijk om alle lagen en boodschappen van de Tarot kaarten kort samen te vatten. Daardoor hebben wij ervoor gekozen om bij iedere kaart een zeer korte samenvatting te geven van zijn of haar betekenis.

“Pentagrammen kaarten verkopen hun boodschap zeer goed.”

Pentagrammen kaarten bevatten evenveel positieve als negatieve boodschappen als de andere Tarot Reeksen. Met die gedachte in het achterhoofd is het opvallend dat deze kaarten vaak ‘net’ iets positiever overkomen. Pentagrammen kaarten weten hun boodschap kort samengevat dus erg goed op ons over te brengen. Zij doen dit door bij iedere boodschap ook ‘de goede kant’ van een situatie te tonen.

Allereerst vindt u hieronder een korte beschrijving van de numerieke Pentagrammen Tarot Kaarten.

Betekenis Pentagrammen Tarot Kaarten

Pentagrammen Aas:

Betekenis Tarotkaart Pentagrammen AasKernwoord:

Basis

Alle azen duiden op een nieuw begin; In het geval van Pentagrammen Aas is dit het begin van welvaart. U bent bezig met een financiële piramide en werkt nu aan het bouwen van een stevige basis. In de toekomst zal dit zekerheid, stabiliteit en financiële verbetering opleveren. De Aas van Pentagrammen is ook een teken dat er winst door gokken of een erfenis in het verschiet ligt.

Tot slot heeft deze kaart ook een persoonlijke boodschap: Pas op voor hebzucht, onbetrouwbare investeringen en speculaties.

Pentagrammen Twee:

Betekenis Tarotkaart Pentagrammen TweeKernwoord:

Kans en een ‘kansje wagen’

Pentagrammen Twee toont ons dat er moeilijke tijden zijn aangebroken. Maakt u zich echter geen zorgen want u heeft de capaciteit en vaardigheid om hier mee om te gaan. Daarnaast verteld deze kaart dat uw inkomsten stroom stabiel is. Maar de kaart verteld ook dat het geld wat binnen komt direct weer (vrijwillig of door een noodzaak) uitgegeven wordt.

Pentagrammen Twee staat ook bekend als een kaart van gokken. Wanneer u een gokje waagt, pas dan op voor bedrog.

Ook Pentagrammen Twee heeft een persoonlijke boodschap voor u: Probeer uw financiële middelen beter te verspreiden. Of anders gezegd, leg niet al uw eieren in hetzelfde mandje.

Pentagrammen Drie:

Betekenis Tarotkaart Pentagrammen DrieKernwoord:

Vaardigheid

De betekenis Pentagrammen Tarot Kaarten Drie is met name gericht op de toekomst. De kaart verteld namelijk dat u, om winst te boeken in de toekomst, gebruik gaat of kunt maken van uw vaardigheden en talenten. Deze boodschap is praktisch gezien positief maar pas op; Winst en vooruitgang komen gepaard met bewondering maar ook met afgunst van anderen.

Pentagrammen Drie is ook een teken dat een verhuizing in het verschiet ligt. Dit kan zowel een privé of zakelijke verhuizing betreffen.

Pentagrammen Vier:

Betekenis Tarotkaart Pentagrammen VierKernwoord:

Bezittingen

De betekenis Pentagrammen Tarot Kaarten Vier is allereerst praktisch. Deze kaart is namelijk een teken van materiële stabiliteit en het vasthouden aan bestaande zekerheden en bezittingen.
Deze kaart adviseert u om, wanneer u geld op de bank heeft staan, het verstandig is om het daar nog even te laten.

Een kleine tip van Pentagrammen Vier: U heeft veel goede ideeën, maar u zult ze nog iets meer moeten uitwerken voordat u ze concreet kunt maken of kunt benutten.

Pentagrammen Vijf:

Betekenis Tarotkaart Pentagrammen VijfKernwoord:

Armoede

De betekenis Pentagrammen Tarot Kaarten Vijf begint niet al te gunstig. Deze kaart toont namelijk dat u harde werken en uw devotie voor anderen uiteindelijk niet het resultaat lijken te brengen welke u van te voren had verwacht. Wees duidelijk naar de mensen om u heen wat u van hen verwacht.
Tijdelijke financiële en gezondheidsproblemen lijken op de loer te liggen en u zult niet de enige zijn die lijdt, anderen delen uw lot.

Gelukkig brengt Pentagrammen vijf ook goed nieuws. De tegenslagen die nu op uw pad komen zullen niet lang standhouden. Houd de moed erin want er wachten nieuwe kansen in de toekomst.

Pentagrammen Zes:

Betekenis Tarotkaart Pentagrammen ZesKernwoord:

Beloning

Pentagrammen Zes brengt goed nieuws. Deze kaart toont namelijk dat u zich in het verleden voor honderd en tien procent heeft ingezet en u hier spoedig de vruchten van zult gaan plukken. Daarnaast verteld deze kaart dat het goed is om begaan te zijn met uw mede mens. Maar waarschuwt u tegelijkertijd dat u op moet passen dat de problemen van anderen niet uw problemen worden. U kunt veel doen, maar u kunt niet in uw eentje de wereld redden.

Een kleine tip van Pentagrammen Zes: Deel uw geluk met anderen. U zult hier veel voor terugkrijgen.

Pentagrammen Zeven:

Betekenis Tarotkaart Pentagrammen ZevenKernwoord:

Plannen

Pentagrammen Zeven vraagt u om geduld te hebben. U werkt hard, maar u heeft (wellicht onterecht) het gevoel dat u er niets mee opschiet. U heeft op dit moment veel geduld nodig, lange termijn plannen zullen verwezenlijkt worden, maar dit heeft tijd nodig. Geduld en hard werken brengen beiden succes in uw leven.

Een kleine tip van Pentagrammen Zeven: Zorg voor verandering op het financiële vlak. Kleine aanpassingen zullen er voor zorgen dat u het in de toekomst financieel gezien makkelijker zult krijgen.

Pentagrammen Acht:

Betekenis Tarotkaart Pentagrammen AchtKernwoord:

Studie / Leren

Pentagrammen Acht geeft u het advies om te werken aan uw vaardigheden. Vaardigheden die u zich nu namelijk eigen maakt zullen u later goed van pas gaan komen. Begin daarom aan een nieuwe studie en/of haal extra diploma’s. Ontwikkel nieuwe vaardigheden en volhard in uw pogingen om ergens voor te slagen. Dit alles zal zeer goed van pas komen om uw doelen in de toekomst te behalen.

Kleine tip van Pentagrammen Acht: Loopt u al tijden tegen hetzelfde probleem aan? Vraag een vriend om hulp. Hij of zij is in staat om u te helpen bij het oplossen van dit probleem.

Pentagrammen Negen:

Pentagrammen NegenKernwoord:

Financieel goed nieuws

Pentagrammen Negen geeft u het advies te onderzoeken of u iets kunt doen met uw creatieve talenten. De kaart voorspelt namelijk dat er, wanneer u hierin slaag, er meerdere mogelijkheden en kansen op uw pad zullen komen. Pentagrammen Negen staat tevens voor welvaart, gezond verstand en financiële intelligentie.

Kleinte tip van Pentagrammen Negen; U werkt bijzonder hard, en dat is uiteraard erg bewonderenswaardig, maar pas op dat u niet te lang (te) hard werkt. U moet uzelf ook de kans geven om weer op te laden.

Pentagrammen Tien:

Pentagrammen TienKernwoord:

Rijkdom

Pentagrammen Tien verteld dat uw verbeeldingskracht op dit moment minimaal lijkt te zijn. Zonde aangezien u hierdoor kansen mis loopt. Probeer uzelf (weer) meer in creatieve zin te uiten. U maakt hiermee niet alleen uw leven leuker, maar creëert hiermee ook nieuwe kansen voor de toekomst. En deze kansen leggen u geen windeieren want rijkdom, succes en eer liggen op uw pad.

Pentagrammen Tien kan daarnaast ook een voorbode zijn van een erfenis.

Kleine tip van Pentagrammen Tien: Maak tijd vrij voor uw geliefde. U heeft het beiden heel hard nodig.

Pentagrammen Tarot Hofkaarten

Betekenis Pentagrammen Tarot HofKaarten

De Pentagrammen Tarot Hofkaarten vertegenwoordigen veelal een persoon en, anders dan bij de numerieke kaarten, minder vaak een algemene boodschap. De persoon die de kaart vertegenwoordigd kan uzelf of (afhankelijk van de plaats binnen een legging) een persoon die uw levenspad beïnvloed vertegenwoordigen.

Pentagrammen Koning:

Pentagrammen KoningUiterlijk:

Een donkere man.
Een man die veel verantwoordelijkheden op zich neemt.

Pentagrammen Koning toont ons een praktische en realistische man. Hij heeft meestal een zeer goede baan, mogelijk binnen het bank of verzekeringswezen. Het betreft vaak een getrouwde man. Sluw en zakelijk zijn kenmerken die u bij hem aan zult treffen. Ondanks zijn vermogen en gegoede status zal hij bescheiden zijn (of in ieder geval zo overkomen). Zijn karakter is in evenwicht en u zult hem niet snel boos maken.

Pentagrammen Koningin:

Pentagrammen KoninginUiterlijk:

Een vrouw met een donkere gelaatskleur.
Een grote en moederlijke vrouw met een sterk gestel.

Pentagrammen Koningin toont ons een vrouw met een opgewekte houding. Het is een vrouw die van luxe houdt in haar leven. Zij is een moederlijk persoon met een goed verstand. Zij is goedaardig, maar soms een tikkeltje humeurig. Over het algemeen zal zij echter zorgzaam zijn voor anderen. Tot slot beschikt deze vrouw over bijzonder goed zakelijk inzicht.

Pentagrammen Ridder:

Pentagrammen RidderUiterlijk:

Een zeer donkere jongeman met donkere ogen en donker haar.

Pentagrammen Ridder toont ons een praktische jongeman die niet veel aan het toeval overlaat. Wellicht is hij een beetje een controle freak. Hij zal altijd direct zijn verantwoordelijkheden nemen en steekt zijn handen vrijwel direct uit de mouwen. Tot slot heeft hij een vastberaden persoonlijkheid. In het contact met anderen kun je altijd op hem rekenen. Dit komt mede doordat hij zeer betrouwbaar is.

Pentagrammen Page / Schildknaap / Boer:

Pentagrammen PageUiterlijk:

Een jonger persoon met een donkere gelaatskleur (kan ook zeer gebruind zijn).
Hij of zij zal zeer donker tot zwart haar hebben en donkere ogen.

Pentagrammen Page toont ons een jong persoon met een goed geweten. Hij of zij zal weinig tot geen geld bezitten, maar dit zal in de toekomst zeer waarschijnlijk veranderen. Het is hoogstwaarschijnlijk dat het hier om een student gaat die de financiële en maatschappelijke ladder nog moet beklimmen.

Pentagrammen Page kan daarnaast ook een voorteken zijn dat er goed nieuws over geld aankomt.

X