Contact met Astrolijnen.be

Home / Contact met Astrolijnen.be
Contact

Contact met Astrolijnen.be

Geachte bezoeker van Astrolijnen, 

Via deze contact pagina nodigen wij u graag uit om uw vragen over de inhoud en de werking van onze site te stellen*. Daarnaast kunt u op deze pagina terecht wanneer u, tijdens het gebruik van onze Astrolijn, problemen ervaart**.

Belangrijk om te vermelden is dat de Astrolijn op onze site wordt aangeboden door:

New Dimension Content S.A.
Bertrange,
L-8070,7b Rue des Merovingiens, Luxembourg

* Vragen over bijvoorbeeld de bereikbaarheid van consulenten sturen wij om die reden door. Hierdoor kan het antwoord op uw vraag 1 a 2 werkdagen in beslag nemen.

Alle andere vragen proberen wij zo snel mogelijk te beantwoorden. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn vindt u hieronder alvast antwoord op enkele van de meest gestelde vragen:

** Staat uw vraag niet in deze lijst? Spring dan direct door naar bericht versturen.

Het telefoonnummer van de Astrolijn is niet bereikbaar:

Astrolijn niet bereikbaar

Heeft u problemen met het bereiken van onze Astrolijn? Dan bieden wij hiervoor allereerst onze excuses aan. Uiteraard is dit een groot probleem welke wij zij snel mogelijk willen verhelpen.

Omdat wij helaas geen automatische melding ontvangen wanneer er een probleem is met ons telefoonnummer waarderen wij het enorm wanneer u ons hierover een berichtje stuurt.

– Alternatief nummer –

Hoewel wij er alles aan zullen doen om het nummer weer goed te laten functioneren willen wij u hier uiteraard niet op laten wachten. Om die reden bieden wij u graag direct een alternatief nummer aan voor het bereiken van onze Astrolijn:

 Vanuit België is dit nummer: 0907-88366

Vanuit Nederland is dit nummer: 0909-2040600

De kosten per minuut, de consulenten en hun boxnummers zijn gelijk aan onze gebruikelijke telefoonnummers.

De ToekomstCredits werken niet (of niet goed):

Voor vragen over onze ToekomstCredits verzoeken wij u vriendelijk om uw vraag direct te versturen naar de helpdesk afdeling van ToekomstCredits.

Dit kan direct via de website van toekomstcredits maar u kunt dit ook doen door gemakkelijk en snel op onderstaande link te klikken:

Helpdesk ToekomstCredits

Zoekt u contact omdat u een vraag of klacht heeft over een consulent?

Contact voor een vraag of klacht

Dan betreuren wij dit uiteraard enorm en willen wij u graag een passende oplossing bieden. Daarnaast streven wij erna om vergelijkbare problemen in de toekomst te voorkomen.

Heeft u een vraag of klacht? Dan nodigen wij u graag uit om uw klacht of vraag via het onderstaande venster naar ons te sturen.  Ontvangt u graag een reactie op uw vraag of klacht? Vergeet dan niet om uw email adres met ons te delen zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Belangrijk om te vermelden: Wij gebruiken uw email adres uitsluitend voor het beantwoorden van uw bericht. Nadat wij u bericht beantwoord hebben verwijderen wij uw bericht, uw naam en uw email adres per direct.

Zoekt u contact omdat u een vraag wilt stellen aan een consulent?

Contact Consulent

Om geen verkeerde verwachtingen te wekken willen wij graag met klem benadrukken dat het niet mogelijk is om via deze pagina in contact te komen met een van de spirituele consulenten van onze Astrolijn.

Wilt u direct contact met een paragnost of medium van de Astrolijn? Dan verwijzen wij u graag door naar onze Astrolijn.

Direct een bericht versturen:

Contact met Astrolijnen.be – Uw Privacy:

Online Privacy

Wilt u ons een bericht sturen? En wenst of verwacht u geen antwoord op uw bericht? Dan is het niet verplicht of noodzakelijk om uw email adres in te vullen.

Wilt u ons een bericht sturen? En wenst en verwacht u een antwoord of reactie? Dan is het niet verplicht maar wel noodzakelijk om uw email adres eenmalig met ons te delen.

Belangrijk om te vermelden: Wij verwijderen alle vragen, antwoorden en reacties direct nadat deze zijn gelezen en/of zijn afgehandeld. Dit betekend dat wij uw naam en email adres, voor uw veiligheid, altijd zo snel mogelijk zullen verwijderen.

Let op: Doordat wij geen namen, berichten of email adressen bewaren is het niet mogelijk om opnieuw te reageren op eerder gestuurde berichten.

Heeft u een algemene vraag over uw privacy op onze website?

Wij proberen de digitale vrijheid van onze bezoekers zoveel mogelijk veilig te stellen en geen inbreuk te maken op uw privacy.

Hoe wij dit doen? Wij vertellen uw graag meer over onze werkwijze welke terug te vinden is op de Privacy en Cookie pagina.

Heeft u na het lezen van onze privacy pagina toch nog vragen? Dan verzoeken wij u vriendelijk om ons een berichtje te sturen.

One thought on “Contact met Astrolijnen.be

  1. Medium bellen in België - Astrolijnen     november 18, 2021 10:49

    […] gevoel aan een Medium toe te schrijven? Dan hopen wij dat u dit gevoel met ons wilt delen via onze contact pagina zodat wij een passende oplossing voor u kunnen […]

Reageren is niet langer mogelijk

X