Tarot

tarotcardreaderTarot is een bron van kennis en wijsheid, die worden weergegeven in afbeeldingen en symbolen.
Wanneer men een kaart kiest, geeft deze een innerlijk beeld van uzelf of toont hij een uitwendige ervaring.
Soms bevestigd dit beeld wat u al weet over uzelf of de toekomst, maar het beeld kan ook als een verrassing komen.
Ieder mens bezit een natuurlijke intuïtie of het zogenaamde zesde zintuig, maar velen van ons durfen daar nog niet op te vertrouwen.
De symbolen en afbeeldingen van tarot kunnen ons leren meer vertrouwen te hebben in onze intuïtie en zal onze aangeboren vaardigheid ontwikkelen. De tarot leert ons dus op een lijn te komen met ons innerlijke zelf, en zal hierdoor ons dagelijks leven verijken.

Tarot maakt deel uit van de westerse mysterietraditie. En is een van de systemen die gebruikt kan worden om de toekomst mee te voorspellen.
De oorsprong van de tarot bevat al ongeveer net zoveel mysterie als het systeem zelf.
Waarom werkt de tarot? Dat is de vraag die nooit volledig beantwoord is, wat wel duidelijk is geworden door de jaren heen is dat het werkt.
Sommige mensen geloven dat tarot een verbinding maakt met het bovennatuurlijke, of een dimensie die voor ons niet zichtbaar is, anderen geloven dat de tarot een reflectie is van ons innerlijke zelf.
Als je nuchter naar beiden verklaringen kijkt lijkt het wellicht wat vergezocht, toch blijkt elke kaart een symboliek te bevatten en heeft het de macht gebeurtenissen duidelijk te omschrijven.

 

 

 

Astro Contact (Credits)