De Hogepriesteres

de-hogepriesteres
Kernwoorden bij de Hogepriesteres:

Spirituele kennis

Orakel

Geheimzinnig

Invloedrijk

Werp eens een goede blik op de Hogepriesteres en je ontvangt een groot aantal berichten die zij in zich draagt.
Als eerste draagt zij de boodschap van begrip bij zich. Zelfs haar kleding verraad dat zij in een positie verkeerd van grote wijsheid. Zelfs de papieren die zij vasthoudt bevatten esoterische wijsheid. Zij bepaald de manier waarop die kennis uitgedragen wordt, en wanneer en aan wie.

Vergelijkbaar met de Magiër twijfelt ook de Hogepriesteres naar aan haar krachten of wijsheid.
Haar wijsheid zit hem in het feit dat zij zich bewust is van de bewegingen van de nature, de aanwezigheid van spirituele zaken, en zij is zich volledig bewust van de inhoud van haar geest.
De Hogepriesteres is er in geslaagd om verbinding te maken met de natuurlijke aanwezigheid van historische wijsheid. Instinctief begrijpt zij de verbanden tussen de natuur, filosofie, wetenschap en religie.

Wanneer de hogepriesteres naar boven komt tijdens een tarot sessie dan wijst dit vaak op een geheim die onthuld zal worden. Vaak toont de kaart een sterke vrouwelijke invloed en tijdens een lezing van een man kan hij de belangrijkste vrouw van zijn leven aanduiden.
De kaart houdt verband met psychische gaven en mystieke krachten, hij houdt verband met het geheugen en intuïtie. Vetrouw op uw instincten.

Astro Contact (Credits)