De Keizer

de-keizer

Kernwoorden bij de keizer:

Strategie

Leiderschap

autoriteit

Mannelijkheid

Praktisch instelling

De Keizer is het vader figuur binnen tarot, de betekenissen verbonden aan deze kaart gaan allemaal over advies, wijsheid, autoriteit, en aarden. Neem een moment om de kaart van de Keizer te observeren. Het wordt direct duidelijk dat deze tarot kaart een man uitstraalt die het allemaal gezien, beleeft, en gedaan heeft. De Keizer heeft zijn wijsheid verkregen door ervaring.
Hij heeft oorlogen gevoerd, en heeft zijn manschappen met wijsheid aangestuurd, en hij heeft alle gevechten overwonnen die het leven naar hem toe heeft geworpen.
Van wie kun jij beter advies krijgen dan van iemand die oorlogen heeft overwonnen, en een bedachtzame, strategische leider is?

Wanneer deze kaart naar boven komt tijdens een tarot lezing dan heeft het vaak betrekking op een hoge eer, het vervullen van ambities. Hij kan een invloed rijk man tonen wiens hulp is vereist. Het is de kaart van gezagsdragers. De keizer staat voor iemand die bij elke situatie of probleem de leiding heeft. Bij een vrouw kan hij haar partner over vader symboliseren.

Astro Contact (Credits)