De Ster

de-ster

Kernwoorden bij de tarot kaart de Ster:

Hoop

Geloof

Leiding

Inzicht

Begrip

Sinds het begin van de mensheid hebben wij onze ogen gericht naar de sterren en hebben hun gevraagd om bevestiging en leiding. Door hun licht uit de hemel zijn zij voor ons een signaal van geruststelling. Door hun prachtige (uit) straling zijn zij het symbool van wonderen in ons hart geworden. Zij geven hoop en kracht die ons geloof nodig heeft om vooruit te komen.

De tarot kaart van de Ster heeft straalt diezelfde hoop en belofte naar ons uit. De hele kaart ademt sereniteit, bevestiging en hoop. Het steekt ons een hard onder de riem en zegt “wees gerust, alles is nu goed”. Het water rondom de maagd is een nooit eindigende bron. Het is als de bron van liefde die nooit zal verdampen.

Wanneer de Ster naar boven komt tijdens een tarot lezing dan betekend het dat de vraagsteller door een moeilijke tijd heen is gegaan en er nu een tijd aan zal breken om weer op kracht te komen. De kaart geeft een teken dat de tijd van rust nu is aangebroken. Neem eens een flinke hap frisse lucht tot jezelf. Wanneer de vraagsteller zich zorgen maakt over een gemaakte beslissing, dan geeft de ster aan dat de hij of zij op de goede weg is. Alles zal tot een goed einde komen. De ster vertegenwoordigd de belofte van betere dagen.

 

Astro Contact (Credits)