De Wereld

de-wereld

Kernwoorden bij de tarot kaart de Wereld:

Waarden

Succes

Het behalen van doelen

Tot je recht komen

Voldoening

De wereld is de laatste kaart van de grote Arcana. Om die reden vertegenwoordigd zij het besluit van een lange, soms moeilijke reis. De wereld representeert alle elementen die samen komen voor ons, zodat wij geluk en succes ontvangen voor alles waar wij zo hard aan gewerkt hebben.

Dit geluk gaat veel verder dan het ontvangen een promotie of het verkrijgen van een nieuwe auto. De wereld staat voor een vorm van geluk die zo hoog is, dat materiële geluk niet langer van belang voor ons is. We hebben als het ware onze ziel compleet gemaakt. En voelen ons nu absoluut een met de wereld.

Wanneer de kaart van de Wereld naar boven komt tijdens een lezing, dan windt zij er geen doekjes om. Het project waar jij zo hard aan gewerkt hebt zal alle lof ontvangen die het verdiend. De therapie die jij volgde om weer uit de problemen te komen zal aanslaan, en jij zult weer gelukkig worden.
De kaart van de Wereld toont ons een belofte van succes, en een herinnering dat het hoogst haalbare geluk op aarde is, dat jij een zult zijn met je eigen ziel, geest, en gedachten.

 

Astro Contact (Credits)