Trek een Tarot Dagkaart

de-keizerin
Kernwoorden bij de Keizerin:

Belofte

Vrouwelijkheid

Creativiteit

Zekerheid

Overvloed

De Keizerin is het moeder figuur binnen tarot, de betekenissen bij de tarot kaart van de Keizerin gaan allemaal over liefde, zorgzaamheid, en plezier.
Wanneer wij naar de kaart kijken zien wij elementen uit de natuur die ons via de kaart tegemoet springen. De Keizerin brengt een vloed golf aan groei en zij is de moeder van overvloed.
De keizerin herinnerd ons eraan dat er altijd genoeg is voor iedereen.

Veel tarot decks tonen de Keizerin als een zwangere vrouw. Dit is erg symbolisch, wanneer deze kaart getrokken word is dat een teken dat de situatie in verwachting is van beloftes en kansen.
Daarnaast is het een teken (net als bij zwangerschap) dat er een tijd van wachten aanbreekt. Net als 9 maanden wachten op een kind, moet er nu gewacht worden tot dat onze wensen gemanifesteerd worden.

Wanneer de Keizerin naar boven komt tijdens een tarot sessie dan wijst dit vaak op overvloed, materieel en huiselijk gerief, zekerheid en bescherming.
Het is duidelijk een moederlijke tarot kaart, die kan wijzen op geboorte, moederschap, koestering, geruststelling en een stevige basis voor de toekomst.


Astro Contact (Credits)