Medium bellen in België

Home / Medium bellen in België
Medium bellen in België

Medium bellen in België

Medium bellen in België: Veel mensen schakelen de hulp in van een Medium wanneer zij worstelen met vragen die te maken hebben met liefde, werk of andere (grote) levensvragen.

Hoewel een Medium bellen in België al geruime tijd mogelijk is heeft een telefonisch consult niet voor iedereen de voorkeur. De reden hiervoor is vaak dat sommige mensen meer vertrouwen hebben in een Medium die zij kunnen bezoeken.

“Is een telefonisch Medium betrouwbaar en nauwkeurig?”

Het bezoeken van een Medium is de afgelopen jaren lastiger geworden. Hierdoor is een Medium bellen in België steeds meer de norm geworden. Door deze verschuiving ontvangen wij regelmatig de vraag of een telefonisch Medium net zo betrouwbaar en nauwkeurig is als een Medium welke u persoonlijk kunt bezoeken.

Direct naar de beschikbare Mediums op de Astrolijn

Wat is een Medium?

Wat is een Medium

Om antwoord te geven op deze vraag volgt eerst een korte uitleg wat een Medium precies is. Een Medium is een persoon die beweert gezegend te zijn met een bijzondere bovennatuurlijke kracht.

Deze kracht (meestal gave genoemd) stelt een Medium in staat om inzicht te geven over iemands leven en levenslot. Mensen kunnen bij een Medium antwoorden krijgen over verschillende aspecten van hun leven waaronder de liefde, relaties, gezondheid en het professionele leven.

“Een telefonisch medium heeft dezelfde gave.”

Wanneer u een Medium belt vanuit België dan kunt u ervan uitgaan dat deze over exact dezelfde gaven beschikt als een Medium die u kunt bezoeken. Ondanks dat het gesprek op een andere manier verloopt kunt u ervan uitgaan dat u dezelfde informatie ontvangt.

Meer informatie over Mediums vindt u op de pagina: Bellen met een Medium

Een telefonisch Medium is even betrouwbaar en nauwkeurig.

Telefonisch Medium

Zoals gezegd beschikt een telefonisch Medium over dezelfde gave als een Medium welke u persoonlijk kunt bezoeken. Daarnaast zijn de Mediums, die u kunt bellen via onze Astrolijn, vaak ook actief op spirituele beurzen en beschikbaar voor een persoonlijk consult.

Voordat een Medium zichtbaar wordt op onze Astrolijn heeft hij of zij eerst een uitgebreide screening ondergaan. Tijdens deze screening wordt gekeken of hij/zij beschikt over de juiste gaven en daarnaast ook op zijn of haar betrouwbaarheid.

“Complimenten en klachten zijn openbaar.”

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan bezoekers aan om hun ervaringen met een Medium direct openbaar te delen. Heeft u of een andere bezoeker een klacht? Dan nemen wij deze klacht direct in behandeling en zoeken wij direct naar de, voor u, beste manier om deze klacht op te lossen.

Een Medium bellen in België? 5 voordelen:

Medium bellen België

Voordat wij ingaan op de voordelen van het bellen met een Medium in België leek het ons goed om ook het belangrijkste nadeel te belichten; Wanneer u belt met een Medium kunt u hem of haar niet zien. Hierdoor voelt uw consult wellicht iets minder persoonlijk als dat u gewend bent.

Dat gezegd hebbende kent het bellen met een medium vooral voordelen:

1. U heeft de keuze uit meerdere Mediums.

Wilt u een Medium bellen in België? En maakt u hierbij gebruik van onze Astrolijn? Dan wordt het eerste voordeel van het bellen met een Medium direct zichtbaar; U heeft de keuze uit meerdere Mediums.

Een persoonlijk consult kent dit voordeel niet. Vaak maakt u hiervoor immers een afspraak bij een Medium. Wanneer u een Medium kent en vertrouwt is dit uiteraard geen obstakel.

Bent u echter voor het eerst op zoek naar een Medium? Dan is de kans groot dat u hem of haar nog niet kent. Dit kan zorgen voor een extra drempel. Want stel dat het gesprek tegenvalt? Dan is het vaak lastig om een gesprek te beëindigen.

“De drempel is bij telefonisch Medium veel lager.”

Een Medium bellen in België is in dit opzicht laagdrempeliger. U kunt allereerst vooraf lezen over welke gave een Medium beschikt waardoor u van te voren een beeld kunt vormen van hetgeen u kunt verwachten.

Daarnaast heeft u het voordeel dat u het gesprek altijd kunt beëindigen wanneer het gesprek niet verloopt zoals u had gehoopt.

U betaald, wanneer u uw gesprek afbreekt, tot slot niet voor een compleet consult maar alleen voor de reeds gebelde minuten.
2. Nederlandse Mediums bellen vanuit België.

Mediums Nederland

Woont u in België? Maar voelt u een connectie met een Medium uit Nederland? Dan betekent dit allereerst dat u voor een persoonlijk consult een flink eind moet rijden voordat u bij deze persoon terecht kunt.

Daarnaast betekend dit dat u voor een consult rekening moet houden met reistijd en kosten. En tot slot is het vaak nodig om ver van te voren een afspraak te maken.

“Wanneer u met een Medium belt hoeft u geen rekening te houden met reistijd en kosten.”

Ook in dit opzicht is een Medium bellen in België laagdrempeliger. U kunt op onze Astrolijn namelijk niet alleen bellen met Mediums uit België, maar ook met Mediums uit Nederland.

De kosten per minuut zijn gelijk. Dit houdt in dat u geen extra kosten heeft (of extra tijd kwijt bent) wanneer u belt met een Nederlands Medium vanuit België.

3. Een Medium bellen in België kan zonder afspraak.

Het derde voordeel van het bellen met een Medium is dat het niet nodig is om vooraf een afspraak te plannen. Is een Medium online en beschikbaar? Dan hoeft u niet te wachten en/of een afspraak te maken. U kunt direct met hem of haar in contact komen.

“Een Medium bellen kan op ieder moment van de dag.”

Doordat er vrijwel altijd een Medium online en beschikbaar is kunt u op ieder moment van de dag terecht. Een afspraak plannen? Dat is zoals gezegd niet nodig – waardoor ook deze drempel lager is in vergelijking tot het persoonlijk bezoeken van een Medium.

4. Een Medium bellen is erg prettig voor verlegen mensen.

Bent u verlegen en vindt u het lastig om uw gevoelens te bespreken met iemand die u niet kent? Dan zult u ervaren dat het bellen met een Medium minder lastig is als het bezoeken van een Medium.

Dit komt allereerst doordat u belt vanuit een plek die voor u veilig voelt – maar daarnaast ook doordat u niet fysiek deze persoon hoeft te ontmoeten.

“Voelt het gesprek niet goed? Geef dit aan en verbreek de verbinding.”

Een ander voordeel voor verlegen mensen is dat het gemakkelijker is om een gesprek te verbreken op het moment dat het consult niet goed voelt. U kunt dit direct aangeven op het moment dat het consult voor u niet prettig voelt.

Ongemakkelijke situaties? Die kunt u hiermee voorkomen. U hoeft immers niet letterlijk de deur uit te lopen.

Merkt u dat u zich niet prettig voelt tijdens een consult? En is de oorzaak van dit gevoel aan een Medium toe te schrijven? Dan hopen wij dat u dit gevoel met ons wilt delen via onze contact pagina zodat wij een passende oplossing voor u kunnen zoeken.

5. Een Medium bellen in België duurt nooit langer dan gepland.

Medium bellen in België duurt nooit langer dan gepland

Zoals eerder gezegd is het altijd mogelijk om uw gesprek te staken. U betaald altijd alleen voor de verstreken minuten van uw consult. Bezoekt u een Medium? Dan staat het bedrag van het consult vrijwel altijd vooraf vast – ook wanneer u niet tevreden bent over uw consult.

“Mediums bellen in België kan maximaal tien minuten.”

Wanneer u belt met een Medium vanuit België dan duurt u gesprek (tenzij u opnieuw belt) maximaal tien minuten. Na tien minuten wordt het gesprek automatisch beëindigd.

Hierdoor raakt u de tijd niet uit het oog en heeft u de zekerheid dat u niet meer betaald dan 10 maal de kosten per minuut. Het risico op een onverwacht hoge telefoonrekening is hierdoor direct een stuk kleiner.

Een Medium bellen in België kan ook met ToekomstCredits.

Met bellen België met ToekomstCredits

Bovenop bovenstaande voordelen van het bellen met een Medium kent het bellen met een Medium nog een laatste extra voordeel namelijk dat u kunt bellen met ToekomstCredits.

Wanneer u belt middels ToekomstCredits betaald u minder per minuut en kent uw gesprek daarnaast geen 10 minuten limiet.

Alle Mediums op onze Astrolijn zijn bereikbaar via de Astrolijn maar ook via ToekomstCredits. U kunt met ToekomstCredits dus gewoon bellen met uw favoriete Medium.

Wilt u graag meer informatie over de voordelen van het bellen middels ToekomstCredits? Dan verwijzen wij u graag door naar de ToekomstCredits website. Hier ziet u direct de voordelen, actuele tarieven en de beschikbare Mediums.

Leestips:
5 Tips voor het bellen naar een Astrolijn
Bellen met een Medium

Astrolijn

Bent u benieuwd welke mediums u op dit moment direct kunt bereiken? Op onze Astrolijn-pagina ziet u direct welke mediums er op dit moment voor u klaar staan.

De Astrolijn

X